Als freelance web- en app-ontwikkelaar ben ik gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte websites en apps voor klanten. Met meer dan 20 jaar ervaring in de internet branche, heb ik ondermeer uitgebreide kennis van PHP en Laravel, evenals TypeScript / JavaScript en Vue.js en React.js.

Naast mijn passie voor webdevelopment en design houd ik ook van persoonlijk contact met mijn klanten. Niet alleen omdat dat een project een stuk leuker maakt maar, ook omdat ik geloof dat een goede communicatie essentieel is voor het leveren van een kwalitatief hoogstaand product. Ik luister graag naar je wensen, ideeën en feedback, en ik hou je uiteraard op de hoogte van de voortgang van het project.

Ik ben flexibel, betrouwbaar, en gemakkelijk bereikbaar via e-mail, telefoon.

Ik heb ervaring met het werken met verschillende soorten klanten, van kleine startups tot grote bedrijven.

Verder ben ik creatief en denk graag mee met de klant over usability en design van de producten die ik
programmeer.

 

 

 

 

 

Als freelance developer vind ik het belangrijk om een persoonlijke band met mijn klanten te hebben. Ik heb ervaring met het werken met verschillende soorten klanten, van kleine startups tot grote bedrijven. Ik ben toegewijd aan het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van uitstekende klantenservice. Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over mijn diensten.

 

Als senior full-stack developer ben ik in staat om zowel de front-end als de back-end van een website of app te ontwikkelen.

 

Naast de nodige kennis van diverse programmeer talen en frameworks

 

Alleen gedreven zijn in mn vak is wat mij betreft niet voldoende;

ook persoonlijk contact

In deze digitale wereld vind ik persoonlijk contact belangrijk dat

In deze steeds verder digitaliserende wereld  mag het persoonlijke contact niet verloren gaan

 

Als freelance webapp developer vind ik het belangrijk om een persoonlijke band met mijn klanten te hebben. Ik kan u helpen bij het ontwikkelen van een webapplicatie die aan uw behoeften voldoet en tegelijkertijd een persoonlijke touch heeft. Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties met behulp van de nieuwste technologieën en frameworks. Ik heb ervaring met het werken met verschillende soorten klanten, van kleine startups tot grote bedrijven. Ik ben toegewijd aan het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van uitstekende klantenservice. Neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over mijn diensten.

 

 

 

Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen staan bij mij hoog in het vaandel.

gebruiksvreindelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel

 

 

Ik ben gepassioneerd over het creëren van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en responsieve websites en apps die aan de behoeften van mijn klanten voldoen.

Ik heb me de afgelopen jaren vooral toegelegd op het bouwen van webapplicaties en dan zowel de front- als de backe-end hiervan.

Ik ben autodidact en leer zeer snel nieuwe programma’s en programmeertalen aan.
Verder ben ik creatief en denk graag mee met de klant over usability en design van de producten die ik
programmeer.

 

Ben je geïnteresseerd? Laten we dan een kop koffie gaan drinken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!